Kompromisszumok nélküli kivitelezés Ma Ivó, Milán névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Alpengasthof Tanzstatt sí, snowboard, túra pályaszállas, Ausztria,Lachtal cím email telefonKapcsolat, elérhetőség   Pályaszállás honlap térkép, sitemapHonlap térkép   
 
 
     Promanco KFT logo
 e-mail: [email protected]     Keresés        
 
Vissza: http://promanco.hu/
   // www.promanco.hu / Szolgáltatásaink és megoldásaink / Beléptető rendszerekBeléptető rendszerek

Cégünk többek között hazai gyártók beléptető rendszerét telepíti. A Seawing, gyártmányai kielégíti a legmagasabb megrendelői igényeket. A Proximity olvasókkal felszerelt RS485 vagy IP alapú terminálok megbízható működést eredményeznek.
Cégünk közvetlen kapcsolattal rendelkezik a gyártóval, így egyedi megrendelői igényeket, speciális feladatokat is ki tudunk elégíteni.

A beléptető rendszerek műszaki színvonala, fejlesztői rugalmassága, gyártási kapacitása terén neves külföldi gyártók rendszereivel veszi fel a versenyt, de óriási előnyük az árképzésük.

A beléptető rendszerek alkalmasak átjáró ajtók belépési jogosultságának kezelésére, zsilip rendszereken történő áthaladás szabályozására, munkaidő és egyéb nyilvántartó rendszerek üzemeltetésére.
Tartómágnesek, elektromos zárak, sorompók, forgóvillák vezérlésére képesek.

A beléptetők alkalmasak a többi rendszerünkkel történő együttműködésre, pl. tűzjelzés esetén a tűzjelző rendszereken keresztül, külső beavatkozás nélkül nyitják a menekülési útvonalra eső ajtókat, akár egy-egy területre szelektív módon, vagy illegális kártyahasználat esetén a zártláncú kamerarendszereken keresztül dome kamerát az adott ajtóra fordítani.

A fejlesztői rugalmasság lehetővé teszi, hogy meglévő rendszerek kártyáit adaptáljuk a seawing olvasókhoz, amely lehetővé teszi meglévő beléptető rendszerek rugalmas bővítését ezen gyártmányokhoz.

A proximity kártyákat nyakba akasztható tokkal adjuk át, de a megrendelő igénye szerinti feliratokkal, fényképekkel is elláthatjuk őket.

Referencia listánkban - a teljesség igénye nélkül - megtalálja nagyobb beléptető rendszereinket, amelyek megalapozzák jelenlegi és leendő megrendelőink, így az Ön bizalmát is. Várjuk ajánlatkérését, ehhez segítséget nyújt Önnek a Kapcsolat menüpont.

Árajánlat kérés:

Üzenet küldése

* = kitöltése kötelező!

* Név:
* Email cím:
Telefonszám:
Legalkalmasabb időpont a telefonhívásra:
* Tárgy:
Csatolt file 1:
Csatolt file 2:
Csatolt file 3:
* Az üzenet tartalma:
Random letters * Látható karakterek: [ új kód generálás ]

Automatizált email küldés kiszűrése miatt kérjük írja be a képen látható karaktereket.
A rendszer nem figyeli a kis- és nagybetű közötti különbséget.Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://promanco.hu/Belepteto-rendszerek-keszitese-es-uzemeltetese-6/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://promanco.hu/doc6/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.promanco.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap