Kompromisszumok nélküli kivitelezés Ma Ida névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Alpengasthof Tanzstatt sí, snowboard, túra pályaszállas, Ausztria,Lachtal cím email telefonKapcsolat, elérhetőség   Pályaszállás honlap térkép, sitemapHonlap térkép   
 
 
     Promanco KFT logo
 e-mail: [email protected]     Keresés        
 
Vissza: http://promanco.hu/
   // www.promanco.hu / Szolgáltatásaink és megoldásaink / Tűzjelző rendszerekTűzjelző rendszerek

Ma már minden új és egyre több régi épület szerves részei a korszerű tűzjelző rendszerek. Hazánkban a megváltozott jogszabályi háttér szigorú elvárásokat támaszt a tűzjelző rendszerek kivitelezőivel és a beruházókkal szemben. Cégünk felkészült, szakképzett munkatársai kompromisszumok nélkül építik az új OTSZ szerinti tűzjelző rendszereket. Büszkék vagyunk arra, hogy fennállásunk óta minden tűzoltósági átadásunk - a vállalt határidő előtt - sikeres volt.
Ennek egyik oka, hogy cégünk csak alapos tervezés és fejlesztés eredményeként kialakult tűzjelző rendszereket alkalmaz és telepít. Továbbá munkatársaink a tűzjelző rendszerekre vonatkozó szabványok és jogszabályok minden előírását maximálisan figyelembe veszik és betartják a a tűzjelző rendszerek kivitelezése során. Cégünk azt az elvet vallja, hogy nemcsak a műszaki és tűzoltósági átadásnak kell megfelelni, hanem egy tűzeset alkalmával rendszereinknek el kell látniuk a tervezett feladatukat.
A tűzjelző rendszerek központjainak az a feladta, hogy a tüzet a lehető legkorábbi időpontban jelezze. További feladatai közé tartozik, hogy tűz esetén a leghamarabb indítsa el a szükséges vezérléseket, hangjelzéssel jelezze a menekítés szükségességét, de a rendszer esetleges hibáit is azonnal a kezelőszemélyzet tudtára hozza.
Kisebb - pár száz - érzékelős tűzjelző rendszereket a Notifier cég AM sorozatára alapozzuk. Az AM1000, AM2000, AM4000 és AM6000 központok magyar nyelvű és felhasználóbarát kezelőfelülete népszerű megrendelőink körében. A központhoz köthető System Sensor érzékelők, KAC kézi jelzésadók minősége hosszú távú megbízható és indokolatlan, téves jelzésektől mentes működést tesz lehetővé.

Magasabb minőségi követelményeknek felelnek meg és nagyobb tűzjelző rendszerek - akár több ezer érzékelős - kiépítését teszik lehetővé a Schrack cég központjai. Magas fokú műszaki tartalmukról néhány gondolat:


„ ...Teljes redundancia

A tűzjelző rendszerek központjainak az a feladta, hogy a tüzet a lehető legkorábbi időpontban jelezze. Ez azonban nem lehetséges akkor, ha egyetlen hiba elég ahhoz, hogy a tűzjelző rendszert üzemképtelenné tegye. Ebből a célból a BMZ Integral tűzjelző központ 100%-os redundanciát nyújtó rendszerrel van ellátva, mivel csak ez biztosít tökéletes működőképességet. A 100%-os redundancia azt jelenti, hogy két egymástól független rendszer van ugyanabba a tűzjelző központba beépítve. Ha a tűzjelző rendszerek központjának aktív oldalán hiba lép fel, a rendszer automatikusan átkapcsol a másik, működő félre. Tehát a tűzjelző rendszer valamennyi funkciója működőképes marad.

Biztonság három szinten

A Schrack tűzjelző központok decentralizált felépítése teszi lehetővé, hogy a tűzjelző rendszerek a felhasználók egyéni igényeihez illeszthetőek legyenek. Így mind a kisebb tűzjelző rendszer egységek, mind az ezernyi tűzérzékelőből álló nagy rendszerek probléma nélkül megvalósíthatók. Az alrendszerek összekötése duplán fektetett körvezetékkel történik, ez a „részközpont gyűrű" ugyancsak a legnagyobb fokú biztonságot nyújtja. Ezért még háromszoros hiba esetén is biztosított az összes rendszerkomponens és a kommunikáció tökéletes működőképessége. Végső következtetésben a SecoNET hálózati koncepciója lehetőséget nyújt arra, hogy a részközpont gyűrűket hálózattá egyesítsék, amely a tűzjelző rendszer csaknem korlátlan növelését teszi lehetővé......"

Működő épületeknél az utólagos tűzjelző rendszerek kiépítése során nem mindig van lehetőség esztétikus és a szabványnak, jogszabályoknak megfelelő kábelezési struktúra kiépítésére. Cégünk ezekben az esetekben a szükséges engedélyekkel rendelkező rádiós adó-vevő egységeket alkalmazza. Vezérlési feladatok, hangjelzők működtetésére alkalmas, kétirányú adatátvitelű egységek bármely gyártó rendszereihez csatlakoztathatók.

Amennyiben megrendelőink terveiben más gyártók tűzjelző rendszerei szerepelnek, forduljon hozzánk bizalommal, mert cégünk szakmai tapasztalataira építve bármely gyártó tűzjelző rendszerét kész kiépíteni. Korábbi kivitelezéseink között megtalálhatóak a Honeywell, Esser, Cerberus, GE Aritech, Bosch, Inim gyártók rendszerei is.

A tűzjelző rendszerek kiépítése mellett a másik fontos tevékenység a telepített tűzjelző rendszerek üzemeltetése és karbantartása. Cégünk nemcsak az általunk kiépített, hanem mások által kivitelezett, további gyártók rendszereit is üzemelteti és végzi a jogszabályokban előírt karbantartási feladatokat az ország egész területén.

Referencia listánkban - a teljesség igénye nélkül - megtalálja nagyobb tűzjelző rendszereinket, amelyek megalapozzák jelenlegi és leendő megrendelőink, így az Ön bizalmát is. Várjuk ajánlatkérését, ehhez segítséget nyújt Önnek a Kapcsolat menüpont.

 
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://promanco.hu/Tuzjelzo-rendszerek-keszitese-uzemeltetese-2/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://promanco.hu/doc2/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.promanco.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap