Kompromisszumok nélküli kivitelezés Ma Ivó, Milán névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Alpengasthof Tanzstatt sí, snowboard, túra pályaszállas, Ausztria,Lachtal cím email telefonKapcsolat, elérhetőség   Pályaszállás honlap térkép, sitemapHonlap térkép   
 
 
     Promanco KFT logo
 e-mail: [email protected]     Keresés        
 
Vissza: http://promanco.hu/
   // www.promanco.hu / Szolgáltatásaink és megoldásaink / Felülvizsgálat - karbantartás



Felülvizsgálat - karbantartás

Cégünk az ország egész területén vállalja az általunk telepített vagy más meglévő gyengeáramú rendszerek és szünetmentes áramforrások kötelező vagy ajánlott felülvizsgálatát és karbantartását.
24 órás ügyeletünk a hét minden napján fogadja ügyfeleink hívásait. Amennyiben a problémát nem sikerült telefonon keresztül adott javaslatokkal orvosolni, úgy cégünk 20 órán belül megkezdi a hiba elhárítását a helyszínen, legyen az bárhol az országban.
Cégünk a karbantartási szerződéseink tárgyát képező rendszerek leggyakrabban meghibásodó alkatrészeiből állandó raktárkészletet tart fenn, hogy ne csak megkezdeni hanem sikeresen be is tudjuk fejezni a hibák elhárítását.
Állami irodaházakat, külföldi multinacionális cég hazai gyárait, nyomdákat, egyéb épületeket tartalmazó szerződéses állományunk biztos alapot ad leendő megrendelőinknek.
Cégünk az általa kivitelezett rendszerek esetében már a kivitelezés megkezdésekor javasolja a karbantartási díjak megajánlását, mert így megrendelőink nemcsak az egyszeri bekerülési árait, hanem a rendszerek hosszútávú üzemeltetési költségeit időben megismerhetik.




Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://promanco.hu/Felulvizsgalat-karbantartas-9/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://promanco.hu/doc9/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.promanco.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap