Kompromisszumok nélküli kivitelezés Ma Ivó, Milán névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Alpengasthof Tanzstatt sí, snowboard, túra pályaszállas, Ausztria,Lachtal cím email telefonKapcsolat, elérhetőség   Pályaszállás honlap térkép, sitemapHonlap térkép   
 
 
     Promanco KFT logo
 e-mail: [email protected]     Keresés        
 
Vissza: http://promanco.hu/
   // www.promanco.hu / Szolgáltatásaink és megoldásaink / Hangosítás, evakuációs hangrendszerHangosítás, evakuációs hangrendszer

Napjainkban szinte minden szálloda, irodaház, bevásárlóközpont rendelkezik háttérzenét sugárzó hangrendszerrel.
Ezek a látogatók számára teszik kellemessé a vásárlást, de reklámok, egyéb fontos információk bemondására alkalmasak. Cégünk a Bosch hangosítási rendszereit ajánlja, de megrendelői igények esetén készek vagyunk más gyártók, pl. TOA, G+M hangosítási rendszereit is telepíteni.
A hangosítási rendszerek alkalmasak más pl. tűzjelző rendszerekkel együttműködni. Tűzjelzés esetén előre tárolt, akár többnyelvű figyelmeztető szöveget automatikusan bemondani, hogy a látogatók hagyják el az épületet, a tűzjelző rendszer figyelmeztető hangjelzőin kívül.
Napjaink korszerű épületeiben az evakuációs hangrendszerek már nem önálló egységet hanem a tűzjelző rendszerrel szerves egységet képeznek. Speciális kábelezésük eredményeként kiváltják a tűzjelző rendszerek szirénáit és figyelmeztető szöveget mondanak be.
Az eddig felsorolt hangosítási és evakuációs rendszerek esetén elsősorban nem a zenei hangminőség hanem a minden körülmények között érthető szöveg és lágy zenei hangzás a feladat.
Cégünk azon megrendelői igényeket is kielégíti akik lakásuk, irodájuk akár hifi hangosítási rendszerét szeretnék megépíttetni.
Végezetül figyelmükbe ajánlom cégünk azon szolgáltatását amely rendezvények, házi bulik, iskolai rendezvények - pl. szalagavatók - kül- és beltéri hangosítását oldja meg. Több éves szakmai gyakorlatunkra támaszkodva akár mobil akár fixen telepített hangosítási feladatokat ajánlunk Önnek.

Referencia listánkban - a teljesség igénye nélkül - megtalálja nagyobb hangosítási és evakuációs hangrendszereinket amelyek megalapozzák jelenlegi és leendő megrendelőink, így az Ön bizalmát is. Várjuk ajánlatkérését, ehhez segítséget nyújt Önnek a Kapcsolat menüpont.
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://promanco.hu/Hangositas-evakuacios-hangrendszer-tervezes-es-uzemeltetes-7/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://promanco.hu/doc7/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.promanco.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap