Kompromisszumok nélküli kivitelezés Ma Lenke névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Alpengasthof Tanzstatt sí, snowboard, túra pályaszállas, Ausztria,Lachtal cím email telefonKapcsolat, elérhetőség   Pályaszállás honlap térkép, sitemapHonlap térkép   
 
 
     Promanco KFT logo
 e-mail: [email protected]     Keresés        
 
Vissza: http://promanco.hu/
   // www.promanco.hu / Szolgáltatásaink és megoldásaink / Vagyonvédelmi-riasztó rendszerekVagyonvédelmi-riasztó rendszerek

A védendő objektum méretétől, tagoltságától, a védendő tárgyaktól, személyektől és egyéb megrendelői igényektől függően a riasztó rendszerek a kisebb 4 zónás - elsősorban kisebb lakóingatlanok, üzletek védelmére alkalmas - központoktól indulva, akár 1024 zónás - teljes irodaházak, üzemek, szállodák, stb. komplex védelmére alkalmas - zónabővítőkkel kiépített központokon alapulnak. A riasztó rendszerek üzemeltetése az épületekben elhelyezett, akár több kezelőn keresztül történik.

Cégünk kisebb riasztó rendszerek esetén a Tecnoalarm, Premier, Texecom 4-6 zónás központjait ajánlja. Ezek a riasztó rendszerek ár/érték aránya lehetővé teszi kisebb lakások, üzletek alacsonyabb költségvetésű védelmét.
Közepes vagy nagyobb védelmi feladatokra az előző típusok mellett a Galaxy központokat is javasoljuk. A riasztó rendszerek kezelése felhasználóbarát, beépített kommunikátoruk révén nagyobb családi házak, irodák, telephelyek, bankfiókok védelmi feladatait képesek ellátni.

Vagyonvédelmi rendszerek nemcsak épületen belül nyújtanak védelmet. Kerítésvédelmi rendszereink, kültéri érzékelőink már a kerítésre történő felmászás vagy annak átvágása esetén jelzést adnak.

Az eddig felsorolt központokhoz, zónabővítőkhöz hagyományos passzív infra mozgásérzékelők, dual mozgásérzékelők, nyitás érzékelők széles skálája, támadásjelzők, fúrás- és üvegtörés-érzékelők, és egyéb bemeneti eszközök illeszthetőek.

Az utóbbi kategóriába tartozó épületek esetén, kiegészítve bevásárlóközpontok, áruházak védelmével cégünk az Effeff központjait is javasolja. Erre a központra a gyártó saját címezhető érzékelői, eszközei csatlakoznak. Nincsenek bővítő modulok, bárhonnan leágaztatható az érzékelők, ún. fa kábelezési struktúrát létrehozva. Egyszerű, gyors kábelezése működő áruházakban, irodákban történő munkavégzést is lehetővé tesz.

 

A riasztó rendszerek alapvető része a kül- és beltéri sziréna. Az általunk javasolt szirénák páncéllemez -, hab befújás elleni -, rongálás- és leszerelés elleni védelme szinte minden erőszakos cselekménynek képes ellenállni. Cégünk egyik alapelve az, hogy napjainkban már egy átjelzés nélküli riasztó rendszer téves biztonságérzetet adhat. Az általunk javasolt távfelügyeleti szolgáltatást nyújtó partnerünk, a rövid kiszállási idő mellett biztosítási összeggel garantálja az esetleges rendkívüli esemény során okozott károkat.

Természetesen amennyiben megrendelőnk elképzeléseiben más gyártók rendszerei szerepelnek cégünk egy átfogó elemzést követően kész ezen igényeket is kielégíteni.

A tűzjelző rendszerekhez hasonlóan riasztó rendszerek esetén is alkalmazhatók rádiós központok és rádiós érzékelők. Már elkészült vagy felújított az ingatlan és nem szeretné látni az utólag telepített vezetékeket? Vagy az ingatlant bérli, legyen az akár lakóingatlan vagy ipari - raktár csarnok és a bérlet megszűnése után leszerelné a riasztót és elvinné egy új helyre? Válassza rádiós riasztó rendszereinket. Szeret barkácsolni, az Ön elképzelései alapján felprogramozzuk Önnek a rendszert, hazaviszi és saját magának felszerelheti. Természetesen segítünk a telepítés folyamatában, ha igényli azt.

Referencia listánkban - a teljesség igénye nélkül - megtalálja nagyobb riasztó rendszereinket, amelyek megalapozzák jelenlegi és leendő megrendelőink, így az Ön bizalmát is. Várjuk ajánlatkérését, ehhez segítséget nyújt Önnek a Kapcsolat menüpont.
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://promanco.hu/Vagyonvedelmi-riaszto-rendszerek-keszitese-es-uzemeltetese-3/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://promanco.hu/doc3/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.promanco.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap