Kompromisszumok nélküli kivitelezés Ma Arnold, Levente névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Alpengasthof Tanzstatt sí, snowboard, túra pályaszállas, Ausztria,Lachtal cím email telefonKapcsolat, elérhetőség   Pályaszállás honlap térkép, sitemapHonlap térkép   
 
 
     Promanco KFT logo
 e-mail: [email protected]     Keresés        
 
Vissza: http://promanco.hu/
   // www.promanco.hu / Szolgáltatásaink és megoldásaink / IT hálózatok



IT hálózatok

Cégünk vállalja önálló vagy az oldalunk további részeiben ismertetett gyengeáramú rendszerek alapját képező informatikai hálózatok tervezését, kiépítését, mérését, dokumentálását, legyen az AMP, vagy Excel alapú hálózat, Cisco vagy Alcatel aktív elemeket, switcheket tartalmazó rendszer
A végpontokig futó réz alapú kábelektől, a rack szekrények összeszerelésén, patch panelek, rendezők kifejtésén át, a switchek programozásáig vállaljuk komplett működő rendszerek létesítését, melyekből természetesen az optikai kábelek, végpontok, pigtail összköttetések, azok kifejtése, hegesztése és mérése sem hiányozhat.
Nagyobb épületekben egyre gyakrabban kérik megrendelőink wifi hálózat kiépítését, melyhez a legkorszerűbb Alcatel AP-ket javasoljuk és telepítjük.
Azon épületekben ahol biztonságtechnikai és LAN,WAN hálózatra is szükség van, virtuális vagy fizikailag is szétválasztott, független rendszereket építünk ki a nagyobb biztonság érdekében.
Amennyiben megrendelőnk igényli cégünk vállalja a szerverek, munkaállomások, tűzfalak, egyéb informatikai eszközök beszerzését és telepítését.

Az informatikai rendszerek, de valamennyi gyengeáramú rendszer működési biztonsága érdekében vállaljuk UPS szünetmentes tápegységek telepítését. Egyedi munkaállomások kisebb, komplett hálózatok nagyobb, akár rack szekrénybe építhető kivitelű, vagy teljes termeket megtöltő tápegység és akkumulátor egységekből a Riello-Aros gyártmányokat ajánljuk.




Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://promanco.hu/IT-halozatok-tervezese-bovitese-es-uzemeltetese-8/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://promanco.hu/doc8/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.promanco.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap