Kompromisszumok nélküli kivitelezés Ma Ivó, Milán névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Alpengasthof Tanzstatt sí, snowboard, túra pályaszállas, Ausztria,Lachtal cím email telefonKapcsolat, elérhetőség   Pályaszállás honlap térkép, sitemapHonlap térkép   
 
 
     Promanco KFT logo
 e-mail: [email protected]     Keresés        
 
Vissza: http://promanco.hu/
   // www.promanco.hu / Szolgáltatásaink és megoldásaink / Zártláncú kamerarendszerekZártláncú kamerarendszerek

Napjainkban szinte valamennyi gyengeáramú tender tartalmaz zártláncú kamerarendszer kiépítésére vonatkozó elvárásokat. Cégünk a kisebb bankfiókok, postahivatalok néhány kamerából, az áruházak, bevásárlóközpontok akár több mint száz kamerából álló rendszeréig épít zártláncú kamerarendszereket.
Minden általunk telepített eszköznél, így a kameráknál is a legfontosabb szempont a minőség. Minden nap hallható a médiában, hogy a rendkívüli eseményekről készült felvételek kiértékelhetetlenek. Emiatt csak neves gyártók legjobb minőségű eszközeit telepítjük úgy mint pl. Samsung, ULC, Bosch, Philips, Siemens, Hikvision. A többi tevékenységi körünkhöz hasonló rendszerszemléletünk miatt nem csak a kamerák felszerelését tartjuk feladatunknak, hanem a megrendelői igényeket egy komplex feladatként kezeljük és oldjuk meg. Hiába alkalmazzuk a legjobb minőségű kamerákat, ha a videoközpont kompromisszumok eredménye.
Cégismertetőnkben megtalálja, hogy munkatársaink kompromisszumok nélkül építik rendszereinket és ez nincs másként a zártláncú kamerarendszerek videoközpontjainak terén sem. Az általunk alkalmazott gyártók mindegyike rendelkezik saját digitális rögzítővel, vezérlőpulttal. Mindegyik alkalmas fix kamerák képét feldolgozni, de bel- és kültéri dome-ok is vezérelhetők róluk.
Az általunk alkalmazott digitális képrögzítők, videoközpontok mindegyike alkalmas hálózatra kapcsolásra így az épület vagy az ország más részén, de akár külföldről is láthatóak az élő ill. rögzített képek.
Beltéren nagy felbontású színes, kültéren fekete-fehér vagy day-night fix kamerákat ajánlunk 230V-os hálózati vagy 12/24V-os tápellátással.
Nagyobb területek pásztázására vagy rendkívüli esemény nyomonkövethetőségére alkalmasak kül- és beltéri dome kamerák. Konspiratív megfigyelésekre alkalmasak a cső ill. mikrokamerák.
Az általunk forgalmazott zártláncú kamerarendszerek alkalmasak a többi rendszerünkkel együttműködni, pl. áruvédelmi rendszer vagy riasztó rendszerek jelzése esetén folyamatos képrögzítésre váltani, az adott területet figyelő fix kamerák képét mutatni az őrszolgálatnak, de akár a dome kamerákat a célterületre fordítani és zoomolni.
Vállaljuk hagyományos analóg és a legkorszerűbb IP alapú rendszerek kivitelezését is. Egyes objektumok, épületek esetében akár az üzemeltető kérésére, akár a hatóság előírására belépő számláló rendszert is építünk, melynek alapján ugyancsak a zátláncú kamerarendszer adja. Az épület valamennyi bejáratánál elhelyezett kamerák nagy pontossággal számolják a be és kilépő személyeket és akár riasztást is adhat a rendszer ha a bent tartózkodó személyes száma elér egy előre meghatározott határértéket.
A kamerák képeit már nemcsak réz vagy optikai alapú kábelhálózattal lehet továbbítani, hanem irányított antennákkal rendelkező vezeték nélküli eszközökkel, melyekkel nagyobb távolságok hidalhatók át kedvezőbb bekerülési költséggel.

Referencia listánkban - a teljesség igénye nélkül - megtalálja nagyobb zártláncú kamerarendszereinket amelyek megalapozzák jelenlegi és leendő megrendelőink, így az Ön bizalmát is. Várjuk ajánlatkérését, ehhez segítséget nyújt Önnek a Kapcsolat menüpont.
Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://promanco.hu/Zartlancu-kamerarendszerek-tervezese-es-uzemeltetese-5/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://promanco.hu/doc5/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.promanco.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap